ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΑγορά

News Letter
* Email
Ονομά 
Εγγραφή
 

Όροι & Προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Με την οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας, ο επισκέπτης συμφωνεί και δεσμεύετε από τα παρακάτω. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Για την οποιαδήποτε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Τα στοιχεία σας πρέπει να είναι πραγματικά. Το κατάστημα μας κάνει επαλήθευση των στοιχείων σας και - εφ' όσον χρειαστεί - πριν από κάθε αποστολή προϊόντων επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς για την οριστικοποίηση της παραγγελία σας. 

 

Προϊόντα

Τα προϊόντα που φιλοξενούνται στις σελίδες του καταστήματος, είναι αρίστης ποιότητας και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Επίσης, αναλύονται πλήρως όσον αφορά την ποιότητα, την χρήση και τον τρόπο αγοράς τους. Για την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση ή εφαρμογή πέραν αυτής για την οποία κατασκευάστηκαν και προτείνεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπεύθυνος είναι αποκλειστικά και μόνο ο χρήστης.

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη και τους όρους και προϋποθέσεις προτού προβείτε στην αγορά κάποιου προϊόντος.

Σχετικά με τα προϊόντα:

α) Τα bio - θεραπευτικά μας προϊόντα Fir-Energy είναι ιδιαίτερα. Είναι αποτέλεσμα επιστημονικών καινοτομιών και προηγμένης τεχνολογίας στον τομέα της υγείας. Οι ιδιότητες αυτής της κατηγορίας προϊόντων έχουν μελετηθεί από πιστοποιημένα ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Παρ όλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν παρουσιάζονται σαν ιατρική θεραπεία. Ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά. Στο σύνολο των περιπτώσεων, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά τόσο στην ανακούφιση από πόνους όσο και στη βελτίωση της απόδοσης του οργανισμού. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να αισθανθεί ακόμη και δυσάρεστα ή να απαγορεύεται να τα χρησιμοποιήσει πχ. άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση ή άλλες ιδιαίτερες ασθένειες, επάνω από ανοιχτές πληγές κλπ. Ο καθένας μας γνωρίζει καλύτερα τόσο τον οργανισμό του, όσο και τη φύση του προβλήματος του και είναι προσωπικά υπεύθυνος γι αυτό. Έτσι λοιπόν, αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την προσωπική σας εφαρμογή των bio- θεραπευτικών προϊόντων, προτείνουμε να συμβουλευτείτε πριν την χρήση τον γιατρό σας.

β) Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το www.proiontaygeias.gr αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάται πως όλες οι μαρτυρίες και δηλώσεις από τη χρήση των προϊόντων, που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας είναι αληθείς και έχουν γίνει με την προσωπική θέληση και πρωτοβουλία των χρηστών. Όλα τα προσωπικά δεδομένα αυτών, κρατούνται στο αρχείο μας.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να είμαστε ένα ακόμη απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση έχετε, είτε πριν είτε μετά από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας.

 

Τιμές

Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές σε περιόδους που διενεργούνται διαγωνισμοί, προσφορές και γενικότερες προωθητικές δράσεις. Ο αγοραστής χρεώνεται με την τιμή του προϊόντος που ισχύει τη στιγμή της αγοράς του. Τα προϊόντα μας εξωφλούνται με πιστωτική κάρτα, paypal ή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ δλδ. δεν τα προπληρώνεται, τα πληρώνεται με την παραλαβή τους. 

 

Παραγγελίες

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για αγορά συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, κάνοντας την εξώφληση (εφ΄όσον επιπλέξετε εξώφληση με πιστωτική κάρτα ή paypal) και αποστέλλοντας την ηλεκτρονικά στο κατάστημα. Στη συνέχεια και αν χρειαστεί, ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον αγοραστή για επιβεβαίωση των στοιχείων και της παραγγελίας του. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία που ζητούνται. 

 

Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με courier. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 2 -5 εργάσιμες ήμερες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται ο αγοραστής. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης προκύπτει λόγω έκτακτων γεγονότων, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, δυσπρόσιτων περιοχών και γενικότερα λόγω καταστάσεων οι οποίες είναι εκτός λογικού ελέγχου του καταστήματος. Αν τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με e-mail.

Για όλη την Ελλάδα οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής & αντικαταβολής 5 ευρώ. Για την Κύπρο και το εξωτερικό πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

 

Πολιτική επιστροφής ή/και αντικατάστασης προϊόντων
 

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από τον πελάτη (καταναλωτή) ότι αυτός υπαναχωρεί.

Ο πελάτης (καταναλωτής) μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων του, σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, δηλ. παρέλαβε λάθος προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.). Στην περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του καταστήματος μας, ο αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών (14) ημερών από την ημέρα που το παρέλαβε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος και ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε με κάποιο άλλο ή με άλλο μέγεθος κλπ, ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όλα τα έξοδα της αποστολής / μεταφοράς που θα προκύψουν καθώς και με τις οποιεσδήποτε διαφορές τιμής του νέου προϊόντος. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς του έως και δεκατέσσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά του.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση. Για παράδειγμα, αν αποσυσκευάσει το προϊόν, για να δει πώς είναι και αν λειτουργεί, αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνει την αξία του. 

Σε κάθε περίπτωση, τα προιόντα που δεν θα επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, τότε το κατάστημα μας δεν υποχρεούται να δεχτεί την οποιαδήποτε επιστροφή.

Επίσης, απαραιτήτως θα πρέπει το προϊόν που επιστρέφεται να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα του με τα οποία παραλήφτηκε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής).

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα ο πελάτης επικοινωνήσει με e-mail στο:

info@proiontaygeias.gr  ή στο τηλ. 2310 676658

εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, εξηγώντας το λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης του προϊόντος.

 

Προσωπικά στοιχεία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σχεδιασμένο για το επισκέπτεστε χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία σας, εκτός κι αν το επιθυμείτε προκειμένου να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του.Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και θα σας ζητηθούν ώστε να πραγματοποιηθούν αυτές, είναι: Ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

Οι παραπάνω πληροφορίες επισκεπτών - πελατών χρησιμοποιούνται για τους εξής και μόνο λόγους:

• Εγγραφή στο newsletter για αποστολή πληροφοριακού - προωθητικού υλικού.

• Λήψη, Τιμολόγηση και Αποστολή της παραγγελίας.

• Επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση που αφορά την παραγγελία του.

• Παραλαβή δώρων μετά από διαγωνισμό.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας μας παραμένουν αυστηρώς απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για πραγματοποιηθούν οι παραπάνω ενέργειες. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι είστε άνω των 18 ετών και συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τους λόγους που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν δίνονται τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη δική σας συναίνεση εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.