ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΑγορά

Τελευταία Νέα

Ελευθερία Τ. – Λάρισα - Για το Νανο γιλέκο

22/12/2012 «Υποφέρω από οστεοπόρωση. Η συρρίκνωση των οστών μου και η μείωση της οστικής πυκνότητας μου, μου έφερναν δυνατούς πόνους σε όλη την πλάτη. Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα ούτε να σκύψω να βάλω τα παπούτσια μου. Φορώντας το βιο-θεραπευτικό γιλέκο, ανακουφίστηκα πάρα πολύ από τους πόνους. Ένιωσα την πλάτη μου, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό να μην πονάει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.» Ελευθερία Τ. – Λάρισα ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Κωνσταντίνος Σ. – Κατερίνη - Για την Βιοθεραπευτική Ζώνη μέσης

14/1/2012 «Για την Βιοθεραπευτική Ζώνη μέσης δεν γνώριζα τίποτα, αν και υπέφερα από οσφυαλγία και εγχειρίστηκα πριν από 1 χρόνο στη μέση. Για το λόγο αυτό είχα ψάξει πάρα πολύ για οποιοδήποτε ορθοπεδικό είδος θα μπορούσε να με βοηθήσει. Μετά την εγχείρηση και παρόλο που ο γιατρός μου δεν έβρισκε τίποτα, εγώ εξακολουθούσα να πονάω. Σταδιακά ξεκίνησα να νιώθω να μουδιάζει όλο το πόδι μέχρι τα δάχτυλα μου. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως θα έπρεπε ίσως, να ξανακάνω εγχείρηση και δεν ήξερα αν ήταν εφ ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Απόστολος Κ. - Αθήνα - Για το Νανο γιλέκο

29/1/2012 «Ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό στα 69 του και επηρεάστηκε σοβαρά το κεντρικό νευρικό του σύστημα. Κυκλοφορούσε με μπαστούνι και πάλι είχε φοβερή αστάθεια. Ένας φίλος μου γιατρός μου σύστησε το βιο-θεραπευτικό γιλέκο Fir –Energy. Το πήρα και του το έδωσα. Ένιωσε πολύ καλά από την πρώτη μισή ώρα. Τώρα, η ισορροπία του έχει βελτιωθεί σημαντικά και η αστάθεια του βελτιώνεται ραγδαία. Δεν το βγάζει από πάνω του.» Απόστολος Κ. - Αθήνα ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Ευαγγελία Θ. – Αθήνα - Για το Νανο γιλέκο

20/1/2012 «Υπέφερα από φριχτούς πόνους στην πλάτη και στον αυχένα. Έπαιρνα συνέχεια αντιφλεγμονώδη και πάλι δεν με έπιαναν. Ειδικά μόλις άλλαζε ο καιρός, έφτανα στο σημείο να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να ανακουφιστώ. Αγόρασα το βιο-θεραπευτικό γιλέκο και η βελτίωση στους πόνους μου ήταν απίστευτη. Κοιμήθηκα χωρίς να ξυπνάω από πόνους, πρώτη φορά μετά από μήνες.  Μετά από λίγες ημέρες, πήρα και τη ζώνη αυχένα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και στον αυχένα. Ένιωσα να ξεμουδιάζει η περιοχ ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Σ. Γκιουλτζόγλου - Θεσσαλονίκη - Για το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα

20/10/2012 «Έχω μεγάλο πρόβλημα με το αυχενικό μου. Με το κολάρο αυχένα βιοθεραπείας ανακουφίζομαι αρκετά από τα συμπτώματα. Βέβαια το δικό μου πρόβλημα υγείας είναι πολύ σοβαρό, γι αυτό και όταν λίγο κρυώσω στην περιοχή του αυχένα υποφέρω πάντα πολύ, όμως σίγουρα θα σύστηνα το κολάρο αυχένα σε οποιονδήποτε θα σκεφτόταν να το δοκιμάσει.» Σ. Γκιουλτζόγλου - Μαρτίου - Θεσσαλονίκη ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Α.Μ. - Πάτρα - Για το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα

29/10/2012 Αγόρασα το κολάρο αυχένα βιοθεραπείας στα μέσα Σεπτεμβρίου 2012, διότι κατά καιρούς υποφέρω από αυχενικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα μου υποχώρησαν σε περίπου 2 ώρες, από τη στιγμή που το φόρεσα. Μέχρι στιγμής έχει περάσει ενάμιση μήνας και δεν ξαναπαρουσιάστηκε η ανάγκη να το χρησιμοποιήσω. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε γνωστούς, φίλους και όποιον υποφέρει από αυχενικό σύνδρομο και ενδιαφέρεται να ανακουφιστεί. Επίσης, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την  εξυπηρέτηση του ηλεκτρονικού ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Μ. Κ. – Θεσσαλονίκη - Για το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα

30/10/2012 «Είμαι 37 ετών και μητέρα δύο μικρών παιδιών. Το αυχενικό σύνδρομο με ταλαιπωρούσε πάρα πολύ σε σημείο που να υποφέρω καθημερινά. Δοκίμασα τα πάντα, από φάρμακα μέχρι ανατομικά μαξιλάρια αλλά και πάλι δεν είχα βελτίωση. Για το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα μου μίλησε ο σύζυγος μου αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ανακουφίστηκα τρομερά από τις πρώτες κιόλας ώρες που το φόρεσα. Από τότε το χρησιμοποιώ κάθε φορά που έχω πρόβλημα και ήδη η συχνότητα του προβλήματος μου έχει μειωθεί. Το φο ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Χρήστος Αγιαννίδης – Θεσσαλονίκη - Για την Βιοθεραπευτική Επιαγκωνίδα

20/5/2012 «Είμαι 35 χρονών, λογιστής και κιθαρίστας σε ένα μουσικό group. Η ενασχόληση μου τόσο με τους υπολογιστές και τη γραφική δουλειά όσο και με την κιθάρα, μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα τενοντίτιδας στο δεξί μου χέρι. Πονούσα πολύ και είχα δυσκαμψία αρκετά χρόνια, κάτι το οποίο ήταν πολύ δυσάρεστο και μου δημιουργούσε καθημερινό πρόβλημα σε όλες τις δραστηριότητες μου. Έχω πάρει πολλά φάρμακα από παυσίπονα μέχρι αντιφλεγμονώδη και το αποτέλεσμα που είδα ήταν μηδαμινό σε σχέση με το κα ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Σ. Παλτσανιτίδης – Θεσσαλονίκη - Για το Νανο γιλέκο

12/5/2012 «Είμαι παραπληγικός και ασχολούμαι με τον αθλητισμό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχω πάρει μέρος σε Παραολυμπιακούς αγώνες και χαίρομαι γιατί έχω διακριθεί κάνοντας περήφανη την πατρίδα μου  στο εξωτερικό και την ομάδα μου στους αγώνες εντός Ελλάδος. Αγόρασα και χρησιμοποιώ το Νανο γιλέκο γιατί είχα ακούσει και διαβάσει αρκετά γι αυτό. Αισθάνομαι καλύτερα όταν το φοράω παρόλο που είμαι πολύ γυμνασμένος και ελέγχω το σώμα μου σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είν ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Γ. Φούγιας - Θεσσαλονίκη - Για το Βιοθεραπευτικό Nano T-shirt

25/7/2012 «Είμαι μάνατζερ σε αθλητικές ομάδες Α’ κατηγορίες. Δοκιμάσαμε το Βιοθεραπευτικό Nano T-shirt σε έμπειρους αθλητές, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και της προετοιμασίας τους για αγώνες. Είδαμε ότι όντως το Nano T-shirt αύξησε τις επιδόσεις και τις αντοχές τους, κάτι το οποίο μας επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι γιατί αισθάνθηκαν τη διαφορά στο σώμα και στον οργανισμό τους.» Γ. Φούγιας - Θεσσαλονίκη ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Π. Ματάρας – Θεσσαλονίκη - Για την Βιοθεραπευτική Επιγονατίδα

18/6/2012 «Είμαι επαγγελματίας οδηγός εδώ και πολλά χρόνια. Υπέφερα από μηνίσκο και πολλά προβλήματα στα γόνατα. Για την Βιοθεραπευτική Επιγονατίδα μου μίλησε η σύζυγος μου η οποία και την παρήγγειλε για μένα. Από τότε που τη χρησιμοποιώ έχω μεγάλη διαφορά και βελτίωση στα προβλήματα υγείας μου. Ανακουφίστηκα από τους πόνους, ξεπρήστηκε το γόνατο μου και πλέον τη φοράω συνεχώς κατά την οδήγηση στη δουλειά μου γιατί νιώθω πως με ανακουφίζει χωρίς να ενοχλεί στις κινήσεις μου, κάτι που είναι πο ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013

Ά. Τσινίκος – Κατερίνη – Για το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα

29/5/2012 «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα και σκέφτομαι να πάρω κι ένα εφεδρικό. Στο δικό μου πρόβλημα υγείας με το αυχενικό, ξέρω πως δεν υπάρχει οριστική λύση, αλλά με το Βιοθεραπευτικό Κολάρο αυχένα είχα πολύ μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο και από τις ημικρανίες μου. Θα το σύστηνα σίγουρα σε γνωστούς και φίλους» Ά. Τσινίκος – Κατερίνη ..
Πλήρες Άρθρο

Αναρτήθηκε: 05/07/2013