ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΑγορά

Πρόσφατα Blogs

Rss
Επισκέψεις: 1821

Η επιστημονική κοινότητα πήρε τις πρώτες ενδείξεις για τις ευεργετικές επιδράσεις των Ω-3 το 1970, όταν Δανοί φυσικοί παρατήρησαν ότι οι Εσκιμώοι είχαν θεαματικά χαμηλά ποσοστά καρδιαγγειακών παθήσεων, παρά το γεγονός ότι η διατροφή τους ήταν πολύ πλούσια σε λίπη. Η συνέχεια της παρατήρησης αυτής, ανέδειξε ότι στην πραγματικότητα, η διατροφή τους ήταν εξαιρετικά πλούσια σε EPA και DHA.

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 1506

Με τις μεγάλες ζέστες και τα air-condition στο φουλ, οι ψύξεις στον αυχένα και την πλάτη είναι συχνό φαινόμενο. Οι ψύξεις αυτές, συνήθως είναι «πιασίματα» των μυών, δηλ. συσπάσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τον αέρα που πέρασε ή στάθηκε για αρκετή ώρα, στη μυϊκή εκείνη περιοχή.

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 2258

Φυσικά καλλυντικά με μαστίχα, με αλόη, με μέλι, με....με.... του κόσμου τα φυτά! Τα φυσικά καλλυντικά έχουν ανέβει αλματωδώς στην εκτίμηση των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άνδρες, επιλέγουν για την καθημερινή τους περιποίηση φυσικά καλλυντικά προϊόντα ομορφιάς.

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 1619

Μια καλύτερη υγεία είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε να έχουμε. Όμως με τους ρυθμούς της πολυάσχολης ζωής μας, πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε ούτε να το σκεφτούμε. Υπάρχουν μικρά πραγματάκια όμως, που μπορούν να γίνουν απλές συνήθειες και να μας οδηγήσουν σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 1525

Το νερό είναι απαραίτητο σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό για τη διατήρηση της υγείας του. Πέρα όμως από το γενικό καλό, που όλοι γνωρίζουμε ότι κάνει, ας δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα πως και που επιδρά.

Η κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού μπορεί:

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 1158

Διακοπές τέλος! …και πάμε πάλι στην καθημερινότητα μας! Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Άλλωστε αν δεν υπήρχαν οι δύσκολες στιγμές, δεν θα είχαν τόσο μεγάλη αξία οι όμορφες στιγμές της ζωής. Οι περισσότεροι από εμάς γυρνάμε στο πρόγραμμα μας και τις πρώτες μέρες αναπολούμε, νοσταλγούμε, συζητάμε για το πώς περάσαμε κι έτσι χαλαρά εισερχόμαστε στις καθημερινές μας συνήθειες. 

Περισσότερα ...
Επισκέψεις: 2054

Πόσες φορές δεν «γονατίσατε» κάτω από το βάρος των ευθυνών? Πόσες φορές δεν νιώσατε να σας «πνίγει ένας κόμπος» το λαιμό? Κι άλλες φορές εκείνο… το περίεργο «σφίξιμο» στο στομάχι? Πόνοι διάφοροι, παράξενοι, που μας κάνουν να ανησυχούμε και να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Όμως η εκδήλωση του πόνου δεν συνδέεται πάντα, απαραίτητα, με κάποια οργανική δυσλειτουργία. 

Περισσότερα ...