ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΑγορά

News Letter
* Email
Ονομά 
Εγγραφή
 

Ποιοι είμαστε

Προϊόντα Υγείας & Ευεξίας για καλύτερη ζωή!!
......σας απαλλάσσουν από πόνους, σας χαρίζουν ευεξία, ομορφιά και προσφέρουν την απόλαυση που λείπει από τις καθημερινές σας στιγμές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα
www.proiontaygeias.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011. Απαρτίζεται από μια ομάδα σύγχρονων ατόμων που μελετά, ερευνά κι επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα για να τα προσφέρει στον καθένα που ενδιαφέρεται για την υγεία του, που επιθυμεί την ευεξία του, που νοιάζεται για την περιποίηση και την όμορφη εμφάνιση του.
Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην οδό Γ. Παπανικολάου 58, στα Πεύκα.
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο φυσικό τρόπο ζωής γι΄ αυτό και όλα μας τα είδη – συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, ορθοπεδικά νανοτεχνολογίας- είναι 100% φυσικά ή φυτικά προϊόντα.
Τα περισσότερα από αυτά είναι επιστημονικές καινοτομίες, προηγμένης τεχνολογίας, εύκολα στην χρήση τους, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα παγκοσμίως και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις. Κάποια από αυτά είναι καθημερινά είδη διατροφής και αγαπημένες συνήθειες. Άλλα είναι καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και κάποια άλλα πιο εξειδικευμένα και ιδιαίτερα, κατασκευασμένα για να λύνουν προβλήματα υγείας και κατάλληλα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.
Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να τα προμηθευτείτε με απλές, εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες.
Καλώς ήρθατε!!!!